Mörkbrunt

Hej bloggen!
Dagen har varit lite småseg. Men ser fram emot morgondagen. Den ser lite vimsig ut just nu i mitt huvud men det löser sig säkert. Har färgat håret mörkbrunt, lägger upp bild imorgon!
Har tänkt på en sak. Det är väldigt lätt o säga att man känner någon för att sen upptäcka att personen fortsätter att sjunka i ens ögon även när man, så att säga, "inte är vänner längre". Patetiskt!
Ordet förlåt är jag också väldigt trött på. Missbrukas för ofta. Av mig med för den delen. Men jag tror inte att ångern alltid driver en till sanningen. Med det menar jag att man faktiskt kan säga förlåt och uppriktigt mena det utan att kunna förklara sig. Därav kommer inte hela sanningen fram.
Sen en till sak jag är förbannat trött på: All snack om politik! JA SD KOM IN I RIKSDAGEN.. Stör det er så förbaskat mycket så GÖR NÅGOT ÅT SAKEN istället för att bara springa runt och klaga. ETTRIGA UNGDOMAR LÄR ER!!!!!!!!!
Som ni märker är jag inte på något vidare humör. Därför säger jag godnatt och SES!
Farväl


En sak till. ÄR DET BARA JAG SOM TYCKER ATT HAN ÄR FÖRBANNAT SEXIG I DENNA VIDEO?
(Justin syftar jag då på)


Förhäxad

Sitter och kollar förhäxad. väntar på att Baby J ska komma hem så vi kan träna. Sedan ska jag sova hos min underbara pojkvän!
Orkar inte skriva mer just nu har huvudvärk.
Farväl

Avskedsmiddag

Hej bloggen!
Har haft en liten paus som ni säkert märkt. Idag har jag haft en lång skoldag. 8 till halv 5. Efter den sega dagen åkte jag hem till älskling i frustration. Var vrål förbannad på min lärare. Väl hos Alle hoppade vi in i duschen och sedan blev vi hämtade med bil. Vi hade avskedsmiddag för hans syster som flyttar till LONDON imorgon. Tråkigt värre, men nu har vi en anledning att åka dit!
Jag har inte så mycket att berätta om de dagar(?) ni missat. Har shoppat en del och fått massa nya kläder, bl.a en hel del jeans. Min garderob är som förnyad!
Jag ska försöka lägga upp lite outfits men det är knas med att överföra bilderna till datan just nu. Vet ej hur jag ska lösa detta men det ordnar sig säkert.
Känns lite lamt att ladda upp bilder från YOUcam, det blir fööör dåliga bilder.
Men något dyker väl upp snart ska ni se!
Farväl

21.41

Godnatt...

Torsdag

Hi there. Har inte så mycket o säga idag. Haft lång musiklektion i 2timmar och 40minuter. Finns inte så mycket att berätta.
Ska dra hemifrån snart och möta älskling. Ikväll ska vi mysa i soffan och sova tidigt.
Just nu lyssnar jag på Medina. De grabbarna är galet tunga!!

A lie can be the most beautiful thing, but at the same time it can bring so much hurt.


Sjukt fin.Medina.

Älskar dig Alexander över allt! Du är bäst♥

Fredag, lördag,söndag & måndag

Satt jag på en puss i 4 långa timmar. Dock satt jag brevid världens sötaste unge vid namn Kristofer som berättade om något gott han ätit. Man skulle skära gurka och tomat och sedan hälla på salt och peppar. Haha :)
Väl hos min bror så drog vi och käkade på en pizzeria med Agge. När vi kom hem drog vi ut med hundarna en sväng. Vi gick och la oss rätt tidigt efter en lång pratstund och film. Han och Mini har skaffat två råttor. Bullen och Pricken heter dem. Lägger upp bilder på dem någon gång ;)
bestod av fest, party och smörgåstårta. Vi firade Mini som blev 25. HAVLVÄGS TILL 50 skrev jag och Agge på vår gemensamma present. "ÖNSKAR BARNBARNEN" (man måste ju få jävlas lite)
Av brorsan fick hon presentkort till massage och manikyr - ALLE GE DET TILL MIG MED!?
Lång natt och vi la oss på morgonkvisten någon gång.
Kom jag hem från Västervik framåt 8-tiden. Bussen var försenad. Blev hämtad av pappa. Jag åt god mat eftersom mamma ville fira att de hade röstat. Sedan la jag mig tidigt. Låg halva natten och funderade. Hade ett helvete att somna om då jag vaknade gång efter gång av magvärk.
blev en lång dag med magvärk och huvudvärk tills jag inte stod ut längre och gick hem innan sista lektionen. Visade sig att jag hade feber vilket förklarade en hel del. Så mamma köpte glass till mig och choklad. Och idag har jag legat hemma hela dagen och mått lite halvdåligt. Är bitter som bara den och vill också kunna somna dirr, som min fina pojkvän lyckades med.
Imorgon är det skolfoto. Vill inte till skolan, men inte pga av det utan av en helt annan anledning. Morgondagen kommer bli allt än rolig. Intressant skulle man kunna säga.
Vi hörs!
P & L

Västervik

Hejsan. Ville bara säga att jag befinner mig i västervik hos min älskade bror för att fira hans underbara flickvän Mini.
Därav dålig update och taskigt med svar på kommentarer etc.
SÅ vi hörs imorgon när jag är tillbaka i stockholm!
Puss på rumpan stumpan
Ler och niger!


Satans skojare

Var på körkortskursen eller vad fan det heter. Var där klockan kvart över 5 men kom inte därifrån försen klockan vad halv 9. Det tog freakin' 3 timmar!!! Det hade kunnat gå snabbare om ledaren hade pratat en aning fortare och inte försökt skämta till om allt hela tiden. Skämten var mestadels inte ens roliga. Men lite cred ska han väl ha för att han försökte med en sådan trångsynt och efterbliven "klass" jag hamnade i.
Frågan var "Vad är körkortsutbildningens mål?" och där satt alla som frågetecken "öhhh ja venne"
"KÖRKORT IDIOTER"
Sen var väldigt många av reglerna i vår trafik helt vrickade enligt mig, men det är väl bättre än att ha samma trafikregler som i Grekland, där man väntar i rondellen på att inkörande ska komma in i rondellen.
Helt sjukt..
Aja med detta sagt säger jag klart slut och godnatt..
GOD NATT!
(Sorry språket men jag är inte på det bästa tänkbara humör för tillfället)

USB- mobil och - data-SKIT

Jag hade tänkt lägga upp lite bilder igår. Men min usb kabel var konstig och min mobil vill bara föra över bilder och vids när den känner för det. Därför satt jag här igår kväll och hade ett lite smått dampryck på både mobilen, usbkabeln och datan! .. Ifall ni ville veta.
Inatt sov jag ingenting. Somnade framåt småtimmarna så har inte alls sovit mycket. Måste dricka massa kaffe idag om jag ska orka! Dessutom ska jag på den där kursen för körkort (vad den nu heter) jag vill ju börja övningsköra.
Så den ska jag på ikväll.
Anyway ska dra om 20, så tänkte snabbfixa mig nu. Hade tänkt lägga upp en outfit igår, därför kanske det blir två stycken idag.
Haha hittade en gammal glasögonorm-bild på mig! Den bjuder jag på ;)
Farväl

Tips om Piercingc

Hejsan allesammans!
Jag kom hem kvart i fem. Peeuuh! Trött och seg i huvudet som bara den!
Slet av mig kläderna fort som satan och slängde på mig myskläder och nu ligger jag här i sängen med laptopen, en kopp oboy och mitt block. Ska nämligen fila lite till på min krönika.

Nu är det såhär att jag har hört hur många som helst som ska pierca tungan. Och en del kommer till mig och ställer frågor av någon outgrundlig anledning.
Så tänkte att jag skulle sammanfatta lite tips här till er så jag slipper upprepa allt vareviga gång! ;)

1. Smärta? Jag tyckte det gjorde ondare att pierca naveln. Men man kan blöda en del. Jag stod och spottade blod ett tag i alla fall.

2. Mat? ÄT INNAN DU PIERCAR DIG. Vissa kan inte äta ordentlig mat inom 2 veckor efter de tagit piercing. Jag åt redan dagen efter. Min bror åt pizza samma dag som han tog. Vi har båda hög smärttröskel så det kan bero på det.

3. Rengöring? Var noga med att skölja munnen noga med lysterin eller dylikt efter varje måltid som när du stoppar in något i munnen. Cigg, snus, dricka (annat än vatten) etc. Var även noga med att borsta tänder OCH TUNGA morgon och kväll!

4. Vad för slags Rengöring? LÄS DETTA FÖR DETTA ÄR VIKTIGT: Ni ska INTE använda saltlösning som folk almänt säger att man ska göra och på piercingställen.  Istället ska ni endast använda er av munskölj. Detta eftersom saltlösning binder blodet vilket gör det tjockare och då kan det bildas proppar i tungan vilket i sin tur leder till att svullnaden tar längre tid på sig att gå ner och man har ondare längre!

5. Slutligen: DU SKA KORT OCH GOTT ALLTID HA SPRIT OCH MUNSKÖLJ I HANDVÄSKAN FÖR BÄSTA MÖJLIGA RENGJORDA TUNGA! ;)
Hoppas detta var till nytta för en del av er!
Kram

Savage Garden & Oboy

Good morning. Sitter här i min sköna datastol och lyssnar på Savage Garden och sörplar på min oboy.
Ska precis fixa mig inför skolan. Börjar 12.05 idag. Trodde att jag började halv 10 så var uppe vid 8. Lite surt när man har lika svårt att somna om som jag har.. Menmen, inget att göra åt.
Tycker för övrigt att folk nu för tiden verkar ha så otroligt svårt att vara ärliga. Är så sjukt trött på en del människor runt omkring mig.
HA EN JÄVLIGT BRA DAG!

Dinner och tofflor

Hello everybody!
Kom hem för ett tag sen från älskling. Var bjuden på middag och det var tänkt att han syskon skulle va där men de bangade i sista sekund. Tråkigt värre, men det var god mat och vi hade trevligt ändå!
Just nu sitter jag och lyssnar på Breaking Benjamin i mina vita ulliga tofflor. Men det blir ändring på det nu!
Ska nämligen ut och möta en kompis och snacka lite!
Skriver eventuellt sen när jag kommer hem annars hörs vi imorgon! Börjar halv 10. Galet skönt!
HELL WAS FULL SO I CAME BACK!
Peace

Skäms Julia

Har haft tanken att jag skulle blogga gärnet idag, då jag inte skulle åka till Sala och jobba, som jag från början trodde. Men så blev inte fallet. Därför bloggar jag nu med den 3-kantiga hatten på huvudet!
Idag har jag gjort just ingenting. Älskling och jag segade i soffan med min mor och sedan begav han sig hem för att duscha och och hämta sin laddare, då passade jag på att städa mitt rum och toaletten.
Nu kom han in i rummet och tjöt av glädje när han upptäckte att jag uppdaterade! Han är nämligen en trogen läsare!
Vi har även planerat att dra ut en sväng nu för att fly undan min lite smått fulla och pradglada far och min mor och hennes galna kärringar som är på besök!
Med detta sagt så önskar jag er en fortsatt härlig kväll!
Vi hörs när solen står uppe på himlen igen!
En riktigt gammal bild på moi!
Adjö

Hoffmaestro

Ikväll ska jag och Alxndr till grönan. Där ska vi möta upp Baby J och "Fredrika". nä Fredrik såklart :P
Min dag har hittills inte varit bra alls. Bara en almänt jobbig dag. Hoppas att det ändras ikväll!
Ska ni dit ?
I så fall ses vi där ;) 
P&L

T.I

Sitter i skolan nu brevid Elli och Jossan. Vi ska jobba med våra arbeten på samhällskunskapen men jag sitter hellre vid T.I. MÅSTE JOBBA!

Skönt partybild på mig och BabyJ
Ciao ;)

Nightmare

Jag har haft mardrömmar hela veckan. Inte sånna där "åh va läskigt jag drömde en mardröm" utan riktigt äckliga. Har knappt sovit något alls.
Vill därför inte gå och lägga mig. Känner mig som en trotsig unge.
Idag har jag tränat arslet av mig med Baby J och spelat rugby på gymnastiken. ÄR VÄLDIGT TRÖTT.
Time to sleep.. "sleep" if you know what I mean.
Jag och baby i midsomras. Haha.
God natt.

A beautiful lie

Lie awake in bed at night
And think about your life
Do you want to be different?
Try to let go of the truth
The battles of your youth
'Cause this is just a game

It's time to forget about the past
To wash away what happened last
Hide behind an empty face
Don't ask too much, just say
'Cause this is just a game
Is it not great that you have such a perfect life when you ruined my life...

Borde sluta tänka så förbaskat

Shakespeare sa en gång:

"Resor leder till kärleksmöten"

Det är väl en härlig tanke, tänkte jag igår kväll. Men det har dock aldrig riktigt hänt mig.

 

Sen kom jag på att det även var Shakespeare som sa:

"Kärleken är blind" - det är i varje fall något jag vet är sant. Hur många gånger har jag inte gått och blivit alldeles störtkär i idioter tänkte jag. Ja mina kära läsare, jag är ett typiskt exempel på den där klassiska tjejen som alltid lyckas falla för fel killar.Men nu har jag för en gångs skull fått lite tur i mitt liv och hittat den bästa killen, någonsin. Alexander♥

 

Sen tänkte jag vidare på hur äckligt jobbig kärleken är och alltid kommer vara.

För somliga, helt oförklarligt,  falnar kärleken.

För andra är den helt enkelt förlorad.

Men återigen, kärleken kan också hittas. Om än bara för en natt.


 

Sen finns det en annan slags kärlek...den grymmaste sorten. Den som nästan dödar sina offer. Den kallas obesvarad kärlek. På den är jag expert. Dock inget jag tänker gå in på nu.

 

Här är en regel:

Till er tjejer som inte vet vad ni ska göra när ni ertappat era pojkvänner med otrohet.

När ens kille ligger med en annan tjej så ska man INTE fortsätta vara vänner.

Man slutar tala med fanskapet..kasta saker på honom, skriker och svär. Detta är i vart fall vad man borde göra.

Själv skulle jag nog snarare bli äcklad. Skulle definitivt inte ta tillbaka om han var otrogen mot mig.

Men att göra honom illa genom att kasta saker på honom skulle bara göra att jag sjunker till hans ruttna nivå.

Ja,.. i vart fall neråt.  För så lågt som otrohet kan man inte sjunka i ett förhållande.

Inom kärlek (inte för att jag är någons slags expert) men inom kärleken är otrohet absolut förbjudet.

Kan man inte hålla sig till personen man påstår sig älska kan man lika gärna va singel och knulla runt om det

är det man vill.

Jag tycker att otrogna killar som skyller på sina flickvänner i slutändan är PATETISKA! Nej föresten.

Jag ändrade mig.

ALLA KILLAR SOM ÄR OTROGNA ÄR PATETISKA!

 

Jag tänker nog mer på kärlek än man borde göra.

Fast å andra sidan. Varför skulle jag inte? Är lycklig för jag har världens härligaste person i mitt liv, min pojkvän.

Gosh, I'm wicked!


Eminem och multivitamin

Hello!
Eminem gör min kväll denna afton (som många andra kvällar)
I morgon är det skola.. yey..
Just nu sitter jag och försöker skriva på min krönika men det går inte så bra. Har skrivtorka (och då skriver jag här på bloggen-> lyckat) Hehe.
Återgår nu till min värld. Like Toy Soldiers.

Stan->Kaffe

Just nu ligger jag inlindad i handduk och tänkte precis börja fixa mig.
Ska in mot stan snart och ta en kaffe med min väninna. Det är dock en timme kvar tills jag ska dra så jag behöver inte stressa.
Känner mig som en hemmafru för nu har jag kollat på Dr Phil, Oprah winfrey show och Tyra banks show, matlagningsprogram, men just nu kollar jag på Greys' anatomy, inte längre förstås, ska ju fixa mig nu!
BELL, SISTERS POINT, 299KR
Jag vill ha denna klänning älskling.. just saying.
Hejdå

Hard Work

Eftersom det inte blev någon träning igår för min och Baby J's del så tränade vi arslet av oss idag istället vilket gjorde att vi förtjänade lite bastutid.
Nu har jag ätit pannkakor med farsan och ska precis packa en väska. Ikväll sover jag hos babe. Han väntar nog tålmodigt på mig nu, bäst att jag skyndar mig.
Jag har världens bästa pojkvän.
Bye

Sexy Love

Detta blir de sista inlägget för ikväll. Var bara tvungen att lägga upp denna. Me love.

Jord, cyklar, hund och jag

Jag skyndade mig hem för jag och Baby J skulle iväg och träna vid 7.
Väl där så upptäcker vi att de stängde 18.15. Hehe. Sådana är vi, kollar aldrig upp saker i tid. Men nu fick vi vår läxa och det blir därmed träning imorgon istället.
Helgen har jag spenderat med babe. Väldigt mysigt och eftersom mina föräldrar lämnade mig hemma så hade vi lägenheten för oss själva vilket, som vanligt, är väldigt skönt. Ibland behöver man isolera sig lite. Men det har vi ju iofs inte gjort. Vi har vart ute en hel del med cykel-Wille bland annat. Vi har byggt en sak ute i skogen. TÄNKER INTE SÄGA VAD DET ÄR.
Jag vet, jag är busig.
Här kommer en bild istället så kanske ni kan räkna ut själva vad vi byggt:
cyklar, en jordhög, wille med en spade.. hmmm? ;)
Här kom en bild på mig och Willes otroligt fina hund Hjalle.
Detta var allt för idag gott folk. Imorgon börjar jag 12.05, sovmorgon!
Skriver imorgon. Kanske lägger upp en fin bild på morgontrötta Julia då.
Adjö.

Sushi

Kom hem för ca två timmar sen från Jossan. Vi åt en god sushimiddag jag, hon och hennes pojkvän. Alle valde att ligga hemma hos mig och vänta på mig. Men vi hade sjukt trevligt ändå.
Just nu ligger jag och babe i soffan och har precis kollat klart min favoritfilm "Livvakten" med Whitney Houston.
Skriver mer imorgon. Här kommer en bild på oss från i somras.
och ja, jag vet att den är suddig. Dålig kamera I guess. Inget att göra åt.
God natt.

Dött hår

Hejsan igen. Nu sitter jag här och har precis pillat klart på min design (orkar inte mer).
Fortsätter med det jag vill få gjort en annan dag.
Nu tänkte jag istället ta en lång varm dusch och köra en intensiv hårinpackning, mitt hår blir nämligen mycket gladare då.

Btw: Folk som säger att hårinpackning och shampoo/balsam etc, skulle göra ditt hår mer levande SNACKAR SKIT. Hår är dött materia och när det väl gott sönder så går det inte att repareras. Du kan bara tillfälligt få det att se bättre ut med feta produkter.
Tuff shit, men detta är sanningen. Deal with it!
Jag har föresten tänkt att färga mitt hår rödbrunt till hösten.
Kolla bara vad fint det är. NEJ, jag ska inte blir ginger..
Adjö.

Lifehouse

Gomorgon! Ska precis dra hemifrån. Har en enda ynka lektion i skolan idag, men den är viktig att gå på.
Skriver sen när jag kommer hem runt halv 12. Här har ni en skön gammal goding sålänge!


Simple

Bytte till en enkel design nu som jag kan pilla på från grunden istället. Mycket lättare och roligare.
Designen fick jag från http://www.bloggbloggen.se/.
Vi får väl se vart detta slutar..

HATE MY DESIGN

Fyfan jag blir ju aldrig nöjd. Nu ska jag spendera min kväll med att fixa min design. Hatar min Header........
Har även klämt mitt finger i ytterdörren så nageln är helt blå och går att flytta på fram och tillbaka. NOT SO NICE.
Men jag gymade trots mitt handikapp och det gick ju strålande.
C ya

Dirtbag

Hej allihopa. Missed me ?
Jag har inte varit så aktiv i dag. Slutade strax innan halv 12 och har därefter hängt i vällingby tills älskling slutade. Sen åkte vi och hämtade hans lillebror och jag kom precis hem nyss från A.
Imorgon börjar jag halv 10 vilket är skönt, men har dock gymnastik. Vilket hade vart kul om inte det faktum att vi ska va ute hade funnits..
För övrigt mår jag jättekonstigt. Både jag och A har mått lite sådär de senaste dygnen och vi har båda varit hängiga osv. förmodligen nåt virus som vi dealar runt med. I don't know.
Idag utmanades jag även av en kamphund på pendeln. JAG VANN.
Hejdå.

RSS 2.0