Get up

Sitter i datasalen nu och jobbar så jävla hårt *host*
Är inte insatt i politiken det minsta och när jag gör de där testerna för vilket parti jag lutar åt, så hamnar jag på olika grader hela tiden. Sjukt irriterande. Satans självgoa test. WOAAA

Hade väl helst tagit en oboy och krypit upp i soffan just nu än att jobba med detta. Men Ciara håller mig vid vaket tillstånd och Jossan med för den delen. Detta ska banne mig gå bra..


Workout

Tränat idag igen. Sitter nu och snackar med Alexander om vem som ska hämta lillgrabben imorn och lyssnar på Tinie Tempah.
Har jävligt ont í nacken och somnade på sista lektionen idag så hade faktiskt tänkt sova om tio minuter.
Har även kommit fram till att jag inte är nöjd med min design. Trots att det inte ens är jag som gjort den. Hehe..
Så ni lär nog få se ändring på detta snart. Tills dess har jag en fråga..
NÅGON SOM VILL BYTA SCHEMA MED MIG?

Inna is the shit

Nog snackat om vilka som är snygga/sexiga/fina etc..
INNA IS HOT HOT HOT

Det är fan pinsamt

Var på matchen idag. Fyfan vilken dålig stämning det var. Men vi hade väl hyfsat kul ändå. Är döv på ena örat och lite småhes men whatahell, det hör till, right ?
Sitter och lyssnar på T.I. och spelar T.I på fb. Perfect match enligt mig! Köpte en ny tungpiercing häromdagen men det är fett obekväm (inte så skönt o ha en fyrkant i munnen dock är tärningar coolt) så jag har väl bytt tungpiercing lite hit och dit under dagen. Tröttsamt. Måste köpa ny.
Har inte så mycket och säga därför babblar jag bara på just nu. Jo juste. Har fått ganska många fler läsare nu på kort tid. Det är ju alltid kul! KEEP READING.
Mjaaooo....

Middag

Nu ska vi  bege oss till söder och möta upp min lilzis, moster, kenna och simon. Vi höres senare ikväll.
Och många kramar till Emil som jag inte kunde vara med och fira ikväll!
Nu känner jag mig jävligt tillgjord på denna bild, men det är man ju i princip alltid annars, så spillerill.

TUNGAN

Kom på att jag kanske inte visat min införskaffning ? Nåväl här nedanför är en bild på den. Tagen precis.. NU!
Och NU ska jag även dra hemifrån. Bor hos Alexander i natt. Men just nu är han på äventyr med Wille i Kallhäll.. hmmm.. Skriver imorn och då fyller min morfar år och på söndag fyller min mor år. Härligt värre...
Här fick ni fina grimaser på köpet men sånt gillar vi!

Dear Diary

Lång skoldag idag. Jag och Sexy Jossan skulle sjunga med några grabbar som behövde sångare. Vi har krånglat med denna låt i över en vecka för den är grymt jobbig. Men de löste sig tillslut, vi lirade på som bara den i det lilla musikrummet och alla var överrens om att det blev skitbra tillslut! GRYMT!
Sen när jag kom hem så slängde jag i mig en tacorulle och mötte sedan uppe Baby J vid gymmet. Det blir faktiskt ett till pass denna vecka och det är på söndag. Jag har kommit på hur skönt det är att träna. Både när man gör det men speciellt efteråt. Idag hade vi båda mp3 med oss vilket gör att man känner sig extra taggad, speciellt när man springer.
BÖRJA TRÄNA DET ÄR GALET SKÖNT NÄR MAN VÄL KOMMIT IGÅNG!
Vad ska jag göra nu? Jo fylla i ett viktigt papper och dunka vidare min musik.
CIAO..

Den Bittra Sanningen

Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var en tjuv,
Tarzan gick utan kläder å lekte med sin *apa* och Snövit levde ihop med
7 män, den slampan, Pippi jagades av soc och Emil söp sig full i unga år.

Det här växte jag upp med, så klaga inte på hur jag blivit.

Hyffsat gammal bild. VEM BLIR INTE GLAD AV CHOKLAD LIKSOM?

Ett litet roligt reklamklipp


Like a tiger

Träningen i morse gick jättebra. Kom i tid till plugget vilket jag gjort varje dag nu. Tummen upp för mig!
Denna dag har varit helt okej. Alxndr kom hit och åt tacos med oss. Jag gjorde klart mina läxor och har nu fixat till min header.
Nu sitter jag och lyssnar på Keri Hilson och Eminem vartannat (vilken blandning, jag vet)
Kan lägga upp låten jag lyssnar på med Keri just nu. Like it a lot.

I'm with you

Heejsan på er!
Fyfan vad det är kul att träna! Då menar jag när man inte har någon som står och "skriker" på en och man kan träna hur man vill och sluta när man vill.
Jag och Josse tränade i 1 timme och en kvart - bra jobbat eller hur ? Det trodde ni inte om mig va..
Efter träningen så gick vi tvärs över gatan och hem till mig för att se 'fångarna på fortet'. Någon annan som kollade på det? Det var första gången för mig på flera år. Hehe.
Sedan begav hon sig i alla fall hem och jag duschade.
Vi har tänkt träna i morgon bitti med. Så klockan 07.00 ringer klockan imorn för halv 8 ska vi sätta igång. Så det blir väl en risifrutti innan så man får i sig energi!
Nu hade jag tänkt lägga mig i sängen strax och läsa lite i min naturkunskapsbok (not for fun, vi har läxa)
Jag i krullhår.. det var ett tag sen ska ni veta.

TRÄNA

Här har ni två taggade brudar som nu ska bege sig till träningen !!
Mina nya träningsbyxor som jag tänkte visa upp men josse bits så det funka inte så bra
Vi hörs senare snyggingar. Bye

Sleepytime

Ni vet den där känslan man kan ha i magen av att något är fel. Den känner jag från och till dagligen. Vad kan det betyda? Att jag kanske har någon slags oro inför något som jag inte vet ska hända. Eller är det en annan form av min ångest som visar sig i form av magvärk? Kanske. Jag vet inte. Allt jag vet just nu är att jag ska försöka sova (som om det kommer hända) Kommer ligga vaken i timmar som vanligt när jag sover ensam.
God natt alla dreamers där ute. Nu ska jag försöka tvinga mig in i drömmarnas värld.
Life's good. I guess.

Raggningstips - kille

Här kommer lite raggningstips till er killar som har problem med att få tjejer där ute. Som jag lovade.

Det finns två sorter av er killar där ute som inte lyckas få någon tjej på fall.
Först och främst så har vi er killar som helt enkelt är för på och kanske säger rätt saker men på fel sätt. Ni går fram med tanken att "alla tjejer vill ha mig och alla killar vill va mig" och det är ju bra på ett sätt. Man ska alltid ha positiva tankar om sig själv, men det är aldrig bra att ha för höga tankar om sig själv. Då stör vi oss tjejer på er så tänk på det. Det är ni killar som går ifrån tjejen med ett handavtryck på kinden.
Sen finns det ju ni osäkra killar som helt enkelt inte vet vad ni ska göra/säga och som alltid lyckas säga fel saker eller inte får ur er något alls när ni väl har modet att gå fram till tjejen.
Så här kommer lite tips till er båda om vad ni kan göra/säga..
Ni ska visa intresse men ni ska inte vara för på. Det vill säga se men inte röra! Du kan samtala med tjejen utan att kladda på hennes lås, bröst eller hår för den delen. Visa att du är intresserad men inte en kåtbock som bara vill ligga.
Tjejer gillar killar med humor, men inte på deras egen bekostnad. Ni får gärna driva om er själva det visar att ni kan bjuda på er men skämta inte på hennes bekostnad. Då blir det bara sura miner.
Ha ögonkontakt med henne när ni pratar. Lyssna på vad hon säger och ge respond. Stirra inte på hennes urringning och avbryt henne inte med "vad fin du är" etc. Ni förstår poängen..?
Igentligen skulle jag vilja ha ett möte med några killar och förklara vad de gjort fel i sina raggningsförsök.
Men som vanligt är man en bitch eller idiot om man pekar ut någons brister och förklarar vad de skulle gjort igentligen.
SÅ NI FÅR NÖJA ER MED DETTA SÅLÄNGE.  Behöver ni mer hjälp så tveka inte på att höra av er och ni får vara anonyma. Här är min mail:
[email protected]
Lycka till nu!

Beautiful

Raggningstips till er killar kommer upp imorgon. Här är en låt som tillhör mina favoriter. Eminem♥

Raggningstips - tjej

Tänkte köra med raggningstips nu. En del verkar ju ha sådana grova problem med att hooka tjejer/killar.
Vi börjar med raggningstips till er tjejer där ute som har det lite svårt på denna front.


Det första ni måste göra är att släppa de där förväntningarna vi tjejer oftast har på killar, som att de ska ta första steget och att det är killarna som ska göra oss intresserade först innan vi hänger ut oss osv.
Vi tjejer måste ragga mer indirekt. Med det menar jag att du inte kan gå fram och med ens antyda att du vill dra med han hem. Gå fram och prata med honom. Vet du inte vad du ska prata om så kan du alltid börja med att fråga vad han heter. Sen brukar det oftast rulla på av sig själv.
Men om han redan är intresserad gäller andra regler. Då kan du i princip vara ganska öppen med vad du vill.
Tänk även på vilken känsla du förmedlar. Gå inte in på djupet i era samtal. Då slutar det oftast med att man hänger ut sig själv eller ännu värre, hänger ut honom. Då blir det inte speciellt glada miner. Du ska få honom att tänka positiva tankar om dig och han ska känna att det är ett roligt samtal.
Du kan prata om vad som helst men få honom inte att känna sig korkad. Ingen vill vara med någon som får dem och känna sig dumma. Ge honom istället komplimanger för såväl hans utseende som hans åsikter.
Tricket till en lyckad raggning är att hela tiden ha i bakhuvudet "det gör inget om han inte blir intresserad, det finns fler där ute". Som Beyonces låt ”Don’t you ever for a second get to thinking you’re irreplacable”.
Då kommer du automatiskt bli mer attraktiv. Om han förstår att du inte behöver honom och kan få vem som helst så blir han mer intresserad av dig.

Tankenöt

Hennes liv blev upp och ner från den dagen han drog och sen dess har inget riktigt blivit som hon velat.
Hon kunde inte berätta för honom att det var han det handlade om. Hon kunde inte berätta att det han gjorde mot henne då, fortfarande sitter in-präglat i hennes själ och varje steg hon tar varje dag känns bara tyngre och tyngre.
Alla andra försvinner runt omkring henne när hon vandrar sin väg. Genvägen som verkade så bra visade sig vara en sen-väg. Det som tyngde ner henne låstes in i en kista och nyckeln kastades bort men hon trodde aldrig att en främling en dag skulle stå framför henne med nyckeln i handen. Allt som byggts upp på vägen, alla murar och alla vita lögner, raderades till marken. Hon stod vid ett vägskäl. Vägen till lycka kändes för långt bort och murarna som sträckte sig upp till himlen på den ena vägen kändes säkrare än den andra mörka vägen. Därav blev den hennes val. Men hon hade aldrig räknat med att det dolda på andra sidan muren skulle kunna ta sig igenom. Det visade sig att det som låg inlåst och gömt i kistan på andra sidan muren hittade sin väg tillbaka till henne.
Hennes liv blev upp och ner från den dagen främlingen dök upp i hennes liv.

You are beautiful

Die Another Day


Vad har hänt?

De yngre generationerna blir ju bara dummare och dummare har jag märkt.
Får oftare och oftare höra om hur små 13-åringar springer runt och röker på, säljer droger/köper droger.
De tror det vet vad de ger sig in i men de har ingen aning överhuvud taget och samhället som vi lever i idag är för efterblivet för att kunna informera dessa IQ-befriade snorungar vad som händer när du väl halkat in på det spåret.
VAKNA! Det hjälper inte att ni visar program på TV4 om hur lilla Per dog av en överdos, för om ni inte märkt det så är det ingen 13-åring (knappt ungdomar över huvud taget) som kollar på sådana program och OM de gör det så tar de inte åt sig för alla tänker "det kommer aldrig hända mig".
Alla tänker så, det är fakta!
Ska inte säga att jag har någon lösning just nu, kan återkomma med det. Men jag är bara så sjukt trött på allt snack om droger hit och dit. Haft nog med allt som rör sig kring det i mitt liv, tänker dock inte gå in på det.
Min fråga till er som läser det här är:
Vad skulle ni göra om er kompis höll på att gå ner sig i drogmissbruk utan hans/hennes föräldrars vetskap om det ?

En ny start

Hejsan era nyfikna jävlar!
Som de flesta vet heter jag Julia C. Strömbäck. Det står en liten presentation om mig till vänster i menyn, men tänkte bara berätta vad denna blogg kommer innehålla.
De flesta som känner mig vet att jag är en väldigt rättfram tjej som alltid är ärlig och säger vad jag tycker, om allt!
Falskhet är det värsta jag vet så det finns ingen idé och ljuga om saker och ting, så detta är kort o gott en ärlig blogg!
Här kommer jag skriva om mina funderingar och tankar om allt mellan himmel och jord.
Ni får gärna kommentera och diskutera, det blir roligare då (det gör ni genom att klicka på kommentarer här nedanför).

Har ni några fler frågor etc. kan ni kontakta mig på min mail som står längst ner i texten i menyn till vänster.

Take care!



RSS 2.0